Skladem

Nuki Opener - chytrý interkom

NUKI
3 599,00 Kč
2 974,38 Kč bez DPH

Systém, který otevírá dveře k chytrému bydlení - Nuki Opener pro připojení k Vašemu stávajícímu interkomu (před nákupem je nutné ověřit kompatibilitu). Po připojení můžete začít otevírat dveře pomocí mobilu.

Prozkoumejte NUKI Opener v našem krátkém představení a poznejte jak vzdálené otevírání dveří pomocí mobilu NUKI funguje.

Ring to Open
S funkcí Ring to Open můžete otevřít hlavní vchodové dveře vašeho domu pouhým stisknutím tlačítka. Otvírač Nuki pozná, že se blížíte k budově a sepne bzučák, jakmile zazvoníte.

Otevřít dveře
Díky funkci otevřených dveří můžete bzučák vašeho interkomu ovládat pomocí aplikace Nuki. Netřeba dodávat, že to funguje také na cestách - takže můžete otevřít hlavní vstupní dveře svého bytového domu pro rodinu, přátele nebo společnost, která doručuje balíčky, kdykoli nejste doma.

Nepřetržitý režim
Nepřetržitý režim je zvláště užitečnou funkcí pro společnosti a lidi pronajímající rekreační byty. Tento režim můžete použít k definování oken s pevným časem, ve kterých se bzučák automaticky sepne, jakmile někdo zazvoní. Tímto způsobem budou mít vaši hosté Airbnb pohodlný přístup do budovy i bez aplikace Nuki. Přístup do bytu bude poté umožněn pomocí klávesnice.

Potlačení zvonění
S funkcí potlačení vyzvánění můžete zabránit zvonění zvonku vždy když budete otevirat dveře vy. Zvonek bude samozřejmě stále zvonit, kdykoli ho někdo stiskne.

Základní technické informace
Černá barva
Hmotnost 100 g
Rozměry výrobku 70 x 70 x 22 mm
Napájení 4x AAA baterie (součástí balení)
Komunikace Bluetooth 5
Provozní teplota 10-40 ° C
Kompatibilní s iOS a Android
Životnost baterie cca. 1 rok
Možná oprávnění 200
Zabezpečení End-to-End-Encryption s Challenge-Response (rovná se eBanking).
Rozsah Bluetooth ≤ 10 m, v závislosti na vašem zařízení
Obsah balení 1x Otvírač Nuki, 1x montážní materiál, 1x šroubovák, 4x AAA baterie, 1x návod k použití

Náš odborně vyškolený personál Vám rád a ochotně pomůže, proto nás neváhejte kontaktovat.

Nuki Opener - chytrý interkom
Nové K dispozici online