Do 3 dnů

MUL-T-LOCK Hasp Lock Interactive

MUL-T-LOCK
7 444,00 Kč
6 152,07 Kč bez DPH

Robustní bezpečnostní visací zámek v sobě kombinuje visací zámek a petlici v jedné jednotce. Visací bezpečnostní zámek Hasp Lock na branku, bránu, vrata a dveře. MUL-T-LOCK Hasp Lock Interactive+ se dvěma patentovými klíči, vložkou 4. bezpečnostní třídy platformy Interactive a bezpečnostní kartou.

Vložka je postavena na unikátním vysoce přesném systému  Mul-T-Lock s kolíčkovými stavítky, který je odolný vůči vyhmatání a odvrtání pro potřeby vysoké úrovně zabezpečení.

Oboustranné klíče z alpaky s plastovou hlavou a barevným rozlišovačem. K dispozici také celý z alpaky.

Těleso: tvrzená ocel, litá na vytavený model
Závora: 13 mm, tvrzená neodnímatelná
Barva: stříbrná

Bezpečnostní visací zámek MUL-T-LOCK Hasp Lock Interactive+ pro použití v podmínkách s extrémními nároky na pevnost a odolnost zámku. Tělo zámku slouží současně i jako petlice. Lze použít pro jednokřídlá, dvoukřídlá i pro posuvná vrata. Možnost montáže přišroubováním nebo přivařením.

Mechanická platforma Mul-T-Lock Interactive+
řeší problémy vysoké úrovně zabezpečení a zároveň reaguje na funkční potřeby. Vychází ze čtyřiceti let bohatých zkušeností s ověřenou technologií a využívá patentované technologie pro vysokou úroveň zabezpečení. Je k dispozici ve všech formátech a typech výrobků a poskytuje posílení vysoké úrovně zabezpečení a ochranu v jednom klíči, který může být používán ve všech výrobcích, takže je dosaženo skutečného pohodlí. Využívá pokročilé technologie a kombinuje vylepšenou variantu mechanismu s teleskopickým stavítky se speciálním patentovaným plovoucím prvkem, aby vyhověla nejvyšším standardům zabezpečení.

MUL-T-LOCK Hasp Lock Interactive
Nové K dispozici online