Skladem

Zámek Winkhaus RT4

winkhaus
4 504,00 Kč
3 722,31 Kč bez DPH

 

Cena poštovného u VÍCEBODOVÝCH ZÁMKŮ se řeší se zákazníkem individuálně.

PROSÍM KONTAKTUJTE NÁS PRO UPŘESNĚNÍ VARIANTY ZÁMKU, DĚKUJEME.

easyLock RT - Vícebodový zámek s excentry a hříbky
Bezpečnostní hříbky slouží u zámku easyLock RT k bezpečnému spojení mezi dveřním křídlem a rámem. Znesnadňují vyvěšení dveřního křídla z rámu, případně násilné posunutí uzávěrů vícebodového zámku zvenčí (hříbek je uzavřen v bezpečnostním protiplechu). Zámek easyLock RT je vybaven 2 takovými hříbky a dvěma mimostředovými válečky, které obdobně jako u zámku easyLock R umožňují regulaci přítlaku křídla k rámu.

• Cenově výhodné řešení uzavření vchodových a zejména vedlejších vchodových dveří
• Varianta RT zvyšující bezpečnost
• Možnost zvýšení přítlaku křídla k rámu a těsnosti díky ručně nastavitelným mimostředovým válečkům (excentrům) nebo imbusovým klíčem nastavitelným hříbkům
• Zámky jsou vhodné pro plastové, dřevěné i hliníkové dveře

Vícebodové zámky Winkhaus easyLock vybavené excentry a hříbky představují cenově nejpříznivější řešení pro vchodové a především vedlejší vchodové dveře. Proti standardním jednobodovým zámkům nabízí easyLock 4 dodatečné uzavírací body, mnohem vyšší těsnost a zvýšenou odolnost proti vloupání. Podle typu vícebodového zámku pak lze dveře zamykat klíčem (STV-F), otočením kliky (STV-FG) nebo kombinací těchto dvou variant.

Vícebodové zámky easyLock lze velmi jednoduše zpracovat (není potřeba frézovat kapsy pro uzavírací mechanismy a jejich protiplechy) a tím také udržovat nízké náklady na skladování těchto produktů. Díky možnosti bezproblémového přenastavení mimostředového válečku jsou tyto zámky vhodné pro pravé i levé dveře. Kastlík odpovídá normě DIN 18251 pro všechny dveřní štítky a rozety. Díky tomu lze použít jakoukoliv cylindrickou vložku odpovídající normě DIN 18254/EN 1303 möglich.

 

 

Zámek Winkhaus RT4
Nové K dispozici online