Skladem

Zámek Winkhaus R4

winkhaus
4 504,00 Kč
3 722,31 Kč bez DPH

  

Cena poštovného u VÍCEBODOVÝCH ZÁMKŮ se řeší se zákazníkem individuálně.

PROSÍM KONTAKTUJTE NÁS PRO UPŘESNĚNÍ VARIANTY ZÁMKU, DĚKUJEME.

EasyLock R – Vícebodový zámek s mimostředovými válečky
Zámek easyLock R umožňuje díky patentovaným mimostředovým válečkům (excentrům) optimálně seřídit přítlak mezi rámem a křídlem.
Hlavním přínosem této cenově výhodné varianty je zvýšená těsnost vchodových a vedlejších vchodových dveří.

Vícebodové zámky Winkhaus easyLock vybavené excentry a hříbky představují cenově nejpříznivější řešení pro vchodové a především vedlejší vchodové dveře. Proti standardním jednobodovým zámkům nabízí easyLock 4 dodatečné uzavírací body, mnohem vyšší těsnost a zvýšenou odolnost proti vloupání. Podle typu vícebodového zámku pak lze dveře zamykat klíčem (STV-F), otočením kliky (STV-FG) nebo kombinací těchto dvou variant.

Vícebodové zámky easyLock lze velmi jednoduše zpracovat (není potřeba frézovat kapsy pro uzavírací mechanismy a jejich protiplechy) a tím také udržovat nízké náklady na skladování těchto produktů. Díky možnosti bezproblémového přenastavení mimostředového válečku jsou tyto zámky vhodné pro pravé i levé dveře. Kastlík odpovídá normě DIN 18251 pro všechny dveřní štítky a rozety. Díky tomu lze použít jakoukoliv cylindrickou vložku odpovídající normě DIN 18254/EN 1303 möglich.

 

 

Zámek Winkhaus R4
Nové K dispozici online