Do 30 dnů

Securitron Magnalock SAM M

ASSA ABLOY
23 577,00 Kč
19 485,12 Kč bez DPH

Přídržný magnet pro motáž na střih 544kg

Jedná se o reverzní zařízení, kdy je elektromagnet po přivedení el. napájení UZAMKNUT. Při přerušení napájení ODEMKNUT. Elektromagnet je nutné pro zabezpečení dveří trvale napájet, pro otevření dveří přerušujeme el. napájení spínacím zařízením (čtečkou, EPS, odchozím tlačítkem, apod.). SAM BM - elektromagnet je vybaven výstupním kontaktem technologie BondSTAT, který detekuje uzavření obvodu a je tak možný spolehlivý monitoring stavu dveří.

Použití

Velmi kvalitní elektromagnet konstruovaný pro zapuštěnou montáž s vysokou odolností uvolnění na střih. Elektromagnet je možné namontovat do dveří v libovolné pozici dle potřeby (mimo montáže na zem). Patentově chráněné provedení elektromagnetu pro držení dveří na střih. Přídržná síla 544 kg je vhodná pro dveře s vysokým stupněm zabezpečení. Elektromagnet lze použít např. na únikových východech ve spojení s elektronickou panikovou hrazdou nebo mechanickými panikovými hrazdami s mikrospínačem jako řešení kontroly vstupu. Výhody • patentem chráněná elektronika elektromagnetu • velmi rychlé rozpojení elektromagnetu • žádný doběhový magnetizmus • IP66 krytí • minimální údržba a dlouhá životnost • nerezové zakrytování těla elektromagnetu dle MIL norem

BondSTAT 

- je nová generace elektromagnetického kontaktu pro monitoring stavu dveří. BondSTAT senzor zajišťuje spolehlivý monitoring pomocí patentované detekce spojení přídržné desky s elektromagnetem. BondSTAT senzor je citlivý na elektromagnetické pole a sleduje celý povrch desky, zajišťuje tak velmi spolehlivou detekci případného rozpojení elektromagnetu.

Technické údaje

Přídržná síla 544 kg

Proudový odběr 320 mA - 12V DC 170 mA - 24V DC

Nápajecí napětí 12 nebo 24V autodetekce

Signalizace BondSTAT (Typ SAM BM) spínací kontakt, dveře zavřeny kontakt sepnutý

Rozsah pracovních teplot -40°C až +60°C

Hmotnost 2,8 kg IP krytí IP66

Rozměry (d x š x h) mm elektromagnet: 275 x 38 x 30 př. deska: 275 x 37 x 36

Obsah balení elektromagnet s 3m kabelem, šrouby, přídržná deska, vrtací šablona

Securitron Magnalock SAM M
Nové K dispozici online