Do 3 dnů

Chytrý zámek Bold Smart Cylinder SX-33

Bold
5 390,00 Kč
4 454,55 Kč bez DPH

Chytrý zámek Bold Smart Cylinder SX-33 s bluetooth

Usnadněte si život chytrými technologiemi, které dnešní trh nabízí a navíc překvapte klasického zloděje. Chytrý Bluetooth zámek Bold Smart Cylinder SX s cylindrickou vložkou žádný zloděj jen tak neodvrtá. Vzhledem k tomu, že nemusíte neustále někde hledat klíče, ušetříte spoustu času. Do vašeho domu vstoupíte jen pomocí vlastního mobilního telefonu. Aplikace je kompatibilní s OS Android či iOS. V případě, že se vám telefon vybije, využijete pětimístného PIN kódu, zadávaného otáčením zámku. Baterie pro offline provoz má životnost více než dva roky a k tomu budete včas upozorněni na její nízkou kapacitu, proto nemusíte mít obavu, že byste se domů někdy nedostali. Chytrý zámek Bold Smart Cylinder SX nainstalujete do dveří jednoduše - jen za pomoci klasického šroubováku.

Rozměry chytrého zámku Bold

  • vnitřní strana 35 mm
  • vnější strana nastavitelná na rozměr 30-45 mm

Klíčové vlastnosti chytrého zámku Bold Smart Cylinder SX

  • Chytrý Bluetooth zámek Bold Smart Cylinder SX s cylindrickou vložkou
  • Ovládaný mobilním telefonem (možnost připojení více osob)
  • Dvoufaktorová autentizace a end-to-end šifrování
  • Nejvyšší úroveň zabezpečení s certifikací SKG***
  • Vstup pomocí PIN kódu v případě vybitého či ztraceného telefonu
  • Kompatibilní s OS Android a iOS
  • Offline režim díky jedné CR123A baterii s životností dva roky
  • Upozornění na téměř vybitou baterii + úsporný režim
  • Funkce geolokace
  • Monitorování příchodů a odchodů
  • Jednoduchá instalace zámku Bold Smart Cylinder SX pomocí šroubováku za méně než 5 minut

Nejčastější otázky k Bold Smart Cylinder SX-33

Co když je můj telefon vybitý, nebo ztracený?
Kryjeme vám záda. Vstupte do svého domova snadno bez chytrého telefonu pomocí záložního osobního kódu PIN. Zadejte svůj 5 místný kód otočením vnější hlavice, trezorovou metodou, a jste uvnitř. Ztratili jste telefon? Bez obav. Stačí se přihlásit do jiného telefonu a zablokovat účet Bold ztraceného zařízení.

Co když je baterie zámku vybitá?
V chytrém zámku Bold má baterie životnost více než 2 roky. To proto, že dveře otevíráte a zamykáte ručně. Pokud je baterie téměř vybitá, budete předem upozorněni. Zmeškali jste všechna tato oznámení? Zámek automaticky přejde do režimu úspory baterie. V tomto záložním režimu tak vydrží baterie o několik týdnů déle a při každém přiblížení budete informováni, že je potřeba baterii vyměnit.

Jak je zajištěna digitální bezpečnost?
Není důvod si dělat starosti. Na komunikaci mezi vašimi výrobky Bold a serverem Bold je použito end-to-end šifrování. Každá komunikace má svůj jedinečný kód, který nelze zkopírováním použít duplicitně. Tímto způsobem mohou vaše certifikované produkty komunikovat pouze mezi sebou a serverem Bold.

Funguje chytrý zámek Bold i s bezpečnostním kováním nebo vícebodovým zámkovým systémem?
Ano. Chytrý zámek Bold je navržen s ohledem na všestrannost. Ochrana proti vytažení jádra (vložky) a vícebodové zámky k tomu rozhodně patří. Pokud zkombinujete svůj chytrý zámek s ochranou proti vytažení (bezpečnostní kování), bude stále perfektně pasovat na vaše dveře. A dveře si zamykáte sami, proto není problém s vícebodovým zámkem. Jednoduše otáčejte svým chytrým zámkem Bold, dokud nebudou vaše dveře zcela uzamčeny.

Musím vyndat telefon vždy, když chci otevřít dveře?
Nemusíte. Zapněte funkci automatické aktivace v aplikaci Bold. Chytrý zámek Bold vás rozpozná a sám se aktivuje, když dorazíte domů. Aby se to nestávalo neustále, když se pohybujete kolem svých dveří, je kolem vašeho chytrého zámku nastavena 200 metrová bezpečnostní zóna. To znamená, že pokud jste v této zóně: váš chytrý zámek Bold se neaktivuje automaticky. Po aktivaci chytrého zámku Bold musíte vždy ještě zámek otočením otevřít ručně. Tím je zajištěna bezpečnost samovolného otevření dveří.

Mohu nainstalovat chytrý zámek Bold sám?
Ano. Chytrý zámek Bold nainstalujete s přiloženým manuálem během několika minut. Budete potřebovat pouze šroubovák.

Hodí se chytrý zámek Bold na moje dveře?
Chytrý zámek Bold je možné nainstalovat prakticky na všechny dveře ve standardách europrofilu. K dispozice je 8 různých velikostí (délek samotné vložky). Jakou délku potřebujte zjistíte podle rozměrů vašeho stávajícího (starého) zámku. Budete potřebovat znát pouze vnější a vnitřní rozměry.

Chytrý zámek Bold Smart Cylinder SX-33
Nové K dispozici online