Skladem

FAB ENTR cylindrická vložka 70-35, Ns, 4.BT

ASSA ABLOY
2 899,00 Kč
2 395,87 Kč bez DPH
  • 35 mm
  • 55 mm
  • 4

Informace o produktu FAB ENTR 70 + 35, Ns, 4.BT

bezpečnostní cylindrická vložka • velmi vysoká ochrana 4.BT, certifikát národního bezpečnostního úřadu • vhodná pro vstupní dveře do bytu či rodinného domu • oboustranný typ •  5 ks klíčů v balení • bezpečnostní karta pro dodělávání klíčů v balení • povrchová úprava satén niklu

Zaměření vložky a umístění adaptéru

Míra cylindrické vložky FAB ENTR se udává ve dvou rozměrech. Vložka je oboustranná, přičemž adaptér pro motorický zámek FAB ENTR bývá umístěn na straně "B", čili části směřující do vnitřního prostoru. Je proto potřeba vždy přesně změřit, jaký rozměr potřebujete právě pro svoje dveře. FAB ENTR 35 + 55 má rozměr A 35 mm a rozměr B 55 mm.  Vložka se měří od středu otvoru pro šroub, který slouží k uchycení vložky na každou stranu. Při měření vložky pro zámek FAB ENTR doporučujeme prodloužit stranu B, čili stranu na které bude umístěna motorická část, o 5mm oproti míře, kterou má Vaše stávající vložka. Pokud by jste objednali vložku pro FAB ENTR ve stejném rozměru a přesah vložky přes kování by nebyl dostačující tak Vám neůjde motorická část nasadit. 

Čtvrtá bezpečnostní třída

Cylindrická vložka FAB ENTR se pyšní zařazením do čtvrté bezpečnostní třídy a certifikátem národního bezpečnostního úřadu. Toto zabezpečení patří k těm nejvyšším na trhu. Zcela splňuje požadavky pojišťoven.
Certifikováno dle ČSN P EN 1627:2000 v bezpečnostní třídě BT 4 (Pyramida bezpečnosti)

Příslušenství

Tato cylindrická vložka je běžně dodávána v balení se sadou pěti klíčů, další klíč jsme schopni vyrobit za 188,-Kč. Nadále je součástí bezpečností karta, která je potřeba pokaždé kdy by jste potřebovali vyrobit další klíč. Tímto je produkt lépe chráněn proti volnému kopírování klíčů. 

Chraňte si svou domácnost. Zloději jsou stále odvážnější a vynalézavější, nedělá jim problém dostat se i do hůře přístupných míst, do patra panelového bytu nebo přes velký plot do zahrady k rodinnému domu. Společnost FAB patří mezi přední výrobce chytrých bezpečnostních zámků. Vytvořila praktickou cylindrickou vložku pro instalaci v motorickém zámku FAB ENTR, určenou primárně pro vstupní dveře bytů či rodinných domů, která váš cenný majetek spolehlivě ochrání.

FAB ENTR cylindrická vložka 70-35, Ns, 4.BT
Nové K dispozici online