Skladem

Yale Linus Adjustable Cylinder

YALE
925,00 Kč
764,46 Kč bez DPH

Yale Linus® Adjustable Cylinder

Zdokonalte zabezpečení svých dveří bezklíčovým dveřním zámkem, který zvýší vaši bezpečnost a zjednoduší vám život.

Je možné, že cylindrickou vložku ve svých dveřích budete muset vyměnit, aby byla kompatibilní s chytrým zámkem Linus® - závisí na tom, jakou vložku právě používáte.

Není nutné dveře měřit, protože nastavitelná vložka je konstruována tak, aby se roztáhla a přesně se dveřím přizpůsobila. Pomocí vhodných vnějších a vnitřních rozpěrek nastavíte nastavitelnou vložku Linus® na stejnou délku, jakou má vaše současná vložka.

Funkce vložky Yale Linus

• V závislosti na tom, jaká cylindrická vložka se aktuálně nachází ve vašich dveřích, je třeba ji změnit, aby byla kompatibilní s Linus® Smart Lock.

Jedna velikost vhodná pro všechny dveře - navrženo tak, aby nahradila téměř jakoukoli cylindrickou vložku. Podívejte se na náš web o kompatibilitě cylindrické vložky, abyste zjistili, zda můžete nainstalovat Linus na vaši stávající cylindrickou vložku. Vytvořte nastavitelnou vložku Linus stejné délky jako je vaše současná cylindrická vložka pomocí vnějších a vnitřních distančních vložek.

• Yale Linus bude fungovat Všude, kde cylindrická vložka Euro profilu nemá nouzovou funkci, což znamená, že zámek  nelze ovládát zvenku, pokud je na vnitřní straně cylindrické vložky zasunut klíč.

• 6kolíkový řezaná vložka v bezpečnostní třídě 6 1-B-C5A podle DIN EN 13030. Yale Linus zahrnuje jednoduchou ochranu jako bumping, vylomení, vypáčení.

• Instalace trvá v průměru pouhých 15 minut a budete potřebovat 2 imbusové klíče (jsou součástí balení) a šroubovák. Podívejte se na naše video, jak instalovat Linus Smart Lock na nastavitelnou vložku.

• Vnitřní délka vložky: minimálně 30 mm - maximálně 65 mm a přírůstky velikosti 5 mm.

• Vnější délka: minimálně 30 mm - maximálně 60 mm  Přírůstky o velikosti 5 mm.

• Součástí balení 2 klíče (další klíče lze vyrobit na základě bezpečnostní karty, která je součásti balení.

Yale Linus Adjustable Cylinder
Nové K dispozici online