Do 14 dnů

Tablet Xesar

EVVA
10 122,00 Kč
8 365,29 Kč bez DPH

Systémové příslušenství tablet Xesar (vč. připojovacího kabelu | vč. aplikace)

Tablet Xesar slouží k synchronizaci a k přenosu informací mezi softwarem Xesar a přístupovými komponentami Xesar.
K programovacímu zařízení Xesar patří vlastní připojovací kabel společnosti EVVA. Tento připojovací kabel použijte k připojení vašich přístupových komponent Xesar k tabletu Xesar. Připojovací kabel poznáte podle loga společnosti EVVA, které se nachází na konektoru USB.
Na všech přístupových komponentách Xesar se na přední straně za krytkou zásuvky (logo společnosti EVVA) nachází rozhraní. K tomuto rozhraní se lze dostat tak, že místo na levé straně nápisu loga (u písmene E) prstem lehce stisknete dovnitř a na pravé straně (u písmene A) odklopíte dopředu.
Integrované rozhraní přístupových komponent Xesar slouží v kombinaci s programovacím zařízením Xesar výhradně k synchronizaci mezi softwarem Xesar a přístupovými komponentami Xesar.

Princip funkce
Při každé synchronizaci tabletu Xesar se softwarem Xesar se načtou a zaznamenají do protokolu programovacího zařízení všechny úkony údržby a jiné úkoly příslušné přístupové komponenty Xesar.
Přístupové komponenty systému Xesar můžete připojit pomocí připojovacího kabelu, který je přiložen k vašemu tabletu Xesar, a poté prostřednictvím aplikace Xesar provést výměnu dat.

Více informací o chytrém otevírání Xesar naleznete v našich odborných článcích.

Náš odborně vyškolený personál Vám rád a ochotně pomůže s výběrem, proto nás neváhejte kontaktovat.

Tablet Xesar
Nové K dispozici online