Skladem

Nástěnná čtecí jednotka Xesar s rámečkem pro montáž pod omítku

EVVA
8 930,00 Kč
7 380,17 Kč bez DPH

Nástěnná čtecí jednotka Xesar s rámečkem pro montáž pod omítku

Nástěnná čtecí jednotka Xesar je určena pro montáž v interiérech nebo venku, pod omítku nebo na ni a rovněž v oblastech důležitých z hlediska bezpečnosti.
Při venkovní instalaci, instalaci v mokrém prostředí a také při montáži pod omítku používejte těsnění určené k těmto účelům, které je přiloženo k výrobku, a dodržujte pokyny uvedené v montážním návodu. Nástěnná čtecí jednotka Xesar je připojovacím kabelem propojena s řídicí jednotkou Xesar a je z ní rovněž napájena. Pomocí řídicí jednotky Xesar připojené k nástěnné čtecí jednotce Xesar lze ovládat elektronické uzamykací prvky, jako jsou například elektromotorická cylindrická vložka, otočné dveře, posuvné dveře…

Oblast snímání, světelný indikátor stavu ON/OFF
Snímač čtecí jednotky se nachází za skleněnou deskou nástěnné čtecí jednotky Xesar mezi logem společnosti EVVA a LED diodou. Světelný indikátor stavu nástěnné čtecí jednotky Xesar v běžném provozu trvale svítí a usnadní vám tak lokalizovat oblast snímání potmě.

Princip funkce
Při přidržení identifikačního média před čtecí jednotkou provede řídicí jednotka Xesar připojená k nástěnné čtecí jednotce Xesar kontrolu identifikačního média. V případě oprávnění v závislosti na poloze propojky a na konfiguraci sepne právě aktuální relé řídicí jednotky Xesar. Řídicí jednotka Xesar je vybavena pamětí událostí, kde je zaznamenáno posledních 1 000 událostí. Pokud je paměť událostí plná, jsou nejstarší záznamy přepsány novými záznamy.

Více informací o chytrém otevírání Xesar naleznete v našich odborných článcích.

Náš odborně vyškolený personál Vám rád a ochotně pomůže s výběrem, proto nás neváhejte kontaktovat.

Nástěnná čtecí jednotka Xesar s rámečkem pro montáž pod omítku
Nové K dispozici online