Do 3 dnů

Bezpečnostní kování Rostex RX1/90 ASTRA titan leštěný

ROSTEX
4 130,00 Kč
3 413,22 Kč bez DPH
Bezpečnostní kování Rostex Chrom nerez
Bezpečnostní kování Rostex Mat Nerez
Bezpečnostní kování Rostex titan leštěná nerez
Bezpečnostní kování Rostex  titan nerez mat
   
   

Bezp. kování RX1/90 ASTRA s překrytím vložky, madlo-klika Rozteč: 90mm  Bezp. třída 3

Posuvný horní čep umožňuje měnit rozteč horního šroubu od kliky v rozmezí 68-78mm

Rostex-RX-posuvný čep

 

 

 

 

 

 

Povrchová úprava kování: chrom-nereznerez mat, titan, titan mat
Kliky a štíty kování ROSTEX jsou vyrobeny z nerezové oceli anebo slitiny zinku s galvanickým pokovením odolných vůči korozím a vnějším prostředí. Více informací naleznete ZDE

Jak si vybrat bezpečnostní kování ?

Rozteč zámků - vzdálenost osy otáčení kliky k ose cylindrické vložky (klíče ve vložce). Nejčastěji používané rozteče zámků 90 mm, 72 mm a 92 mm na plastové a profilové dveře. Rozteč zámků

Tloušťka dveří

Tento rozměr je pro jednotlivé typy kování stanoven v podobě intervalu. V standardním provedení je kování určeno na tloušťku dveří 38-55 mm. V případě větší tloušťky dveří nabízíme k zakoupení tzv. prodlužovací sadu, t.j. sadu montážního spojovacího materiálu na požadovanou tloušťku dveří a typ kování. Spojovací materiál naleznete ZDE.

S bezpečnostním krytem cylindrické vložky anebo bez krytu?

Bezpečnostní kryt vložky chrání vložku před odvrtáním a vylomením. Při volbě kování s bezpečnostním krytem vložky dbejte při výběru vložky na její rozměr - délku. Cylindrická vložka musí přečnívat nad plochu dveří pod bezpečnostním štítem 11 - 16 mm. Jinak by vložka byla schovaná příliš hluboko pod bezpečnostním krytem a nepodařilo by se vám klíč při odemykání zasunout dostatečně až na doraz.

Všechna bezpečnostní kování jsou certifikována dle platných evropských norem a zkoušena v akreditovaných zkušebnách. Kování ROSTEX jsou zařazeny do 3 bezpečnostních tříd. Volba bezpečnostní třídy závisí od účelu použití a bezpečnostní třídy dveří. (Pyramida bezpečnosti)

Bezpečnostní kování Rostex RX1/90 ASTRA titan leštěný
Nové K dispozici online